L’estat de salut de l’olesana és bo tot i que està ingressada a l’Hospital de Martorell on es recupera de l’esgotament després de tres dies fora de casa desapareguda. La família agraeix les mostres de suport i tota la col·laboració de la ciutadania durant la recerca de Consol Vinuesa

Consol Vinuesa descansa en aquests moments a l’Hospital de Martorell i, segons la família, el seu estat de salut es bo tot i que s’ha de recuperar de l’esgotament després de tres dies desapareguda. La famíla de l’olesana agraeix la col·laboració activa de la ciutadania que ha ajudat en la recerca així com les mostres de suport i solidaritat rebudes durant aquests dies.

L’operatiu de recerca de Consol Vinuesa va acabar dimarts al migdia amb la localització de l’olesana a la zona de Can Amat. L’avís el va fer un particular que en veure-la va trucar als Mossos d’Esquadra que es van traslladar immediatament. Tot seguit, l’olesana va ser traslladada a l’Hospital de Martorell on li van fer un reconeixement mèdic.

L’olesana de 78 anys va desaparèixer diumenge al matí a l’Hospital de Martorell, on havia anat durant la matinada perquè havien ingressat el seu marit, quan va sortir disposada a agafar un autobús a Olesa de Montserrat per anar a casa i agafar tot el que necessitava per l’ingrés del seu marit.

És en aquest moment que se li va perdre la pista a Consol Vinuesa i és a partir d’aquí que Bombers de la Generalitat engega un dispositiu de recerca conjuntament amb Mossos d’Esquadra. L’olesana ha estat diagnosticada recentment d’alzheimer en una fase molt inicial i, per aquest motiu, es sospitava que s’hagués pogut desorientar.

De fet, Mossos i Bombers havien pentinat la zona de Martorell i Olesa sense èxit i la família va organitzar una recerca nocturna per Olesa dilluns a la nit en la qual hi van participar desenes d’olesans i olesanes. A més, la família havia convocat una nova recerca per dimarts a la tarda a Martorell que afortunadament no es va haver de dur a terme.

 

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here