Les més de 70 marques del centre ofereixen descomptes de fins al 80% que fan que sigui molt més senzill trobar regals per a tothom

• El centre a l’aire lliure ofereix propostes de primeres marques a preus reduïts, per a totes les edats i per a tots els estils. Roba, calçat, accessoris, esport, llar, bellesa, etc… les opcions per a regalar i per a regalar-se són múltiples.

• El centre ha celebrat la seva reobertura amb l’arribada de vuit noves marques, que contribuiran al fet que l’experiència de compra sigui encara més plaent i variada.

•Des des de fer les delícies dels més petits, fins a trobar regals per als més sibarites, als apassionats de l’esport, als seguidors de les últimes tendències, als amants dels complements o als que busquen un toc sostenible… per a tots hi ha milers d’idees entre l’àmplia oferta del centre.

Viladecans The Style Outlets ha celebrat la seva reobertura amb l’arribada de vuit noves marques i la seva campanya de descomptes addicionals –per la qual els preus poden comptar amb reduccions de fins al 80%-, a més de moltes més sorpreses i activitats nadalenques per a premiar a tots els seus visitants, i tot això amb una espectacular decoració i il·luminació.

Entre les noves firmes de la seva oferta es troben la primera tenda de la marca esportiva Kappa a Catalunya; la icònica marca de moda Guess; la marca catalana de moda home, Barbas 1935, que obre la seva primera tenda outlet a Catalunya i la firma de moda jove de dona Double Agent, que inaugurarà el seu únic outlet a Espanya. I a aquestes botigues se sumen altres nouvingudes com la primera botiga física de Duuo, calçat 100% vegà de la firma Munich; la primera tenda outlet a Catalunya de la marca de denim Jack&Jones o la marca de calçat francesa No Name. A més, el centre reforça la seva oferta de restauració amb nous foodtrucks i una pop-up de Torrons Vicens durant el període nadalenc.

Experiències molt nadalenques i molts premis per als visitants

Enguany Viladecans The Style Outlets vol compartir i premiar més que mai a tots els visitants amb experiències úniques tant dins com fora del centre. Així, l’outlet de Barcelona donarà la benvinguda als ja tradicionals elfs, que en aquesta nova edició, multipliquen la seva presència amb la “Giftmanía”, un joc virtual amb el qual repartiran diversió, targetes regal i altres premis a mesura que s’acumulen punts i es passen nivells i que és perfecte per a entretenir als més petits. https://giftmania.neinver.com/?center_code=20&lang=cat.

Per a fer realitat l’alegria i la il·lusió de regalar, els visitants podran gaudir també d’inspiració i idees per a aquestes festes amb les llistes de regals que es poden trobar a la web del centre https://viladecans.thestyleoutlets.es/es/gift-lists amb opcions de marques com JACK&JONES, CONVERSE, SALSA, NIKE, DESIGUAL, ADIDAS, SITA MURT, ADOLFO DOMINGUEZ, ALCOTT, GANT, MAYORAL, MUNICH, PARFOIS, PRIMOR, CROCS, DELSEY,TIMBERLAND, CALZEDONIA i moltes més… tutorialsamb trucs i materials per a embolicar els paquets, receptes senzilles molt nadalenques o manualitats per a nens https://viladecans.thestyleoutlets.es/es/diy; o el concurs #somriualnadal pel qual es pot guanyar una targeta regal de 250 euros https://viladecans.thestyleoutlets.es/es/eventos-y-noticias/somriualnadal

Una experiència de compra segura

A Viladecans The Style Outlets, la prioritat continua sent oferir una experiència de compra segura. Per aixòcompta amb rigorosos protocols d’higiene i control d’aforaments. Entre ells, un sistema de comptatge que permet controlar l’afluència de persones al centre i que, per a facilitar la planificació de la visita, està disponible en temps real en la seva pàgina web.

Tanmateix, tot el centre està degudament senyalitzat i disposat per a gestionar el trànsit i les esperes de manera organitzada i complir les mesures d’higiene i seguretat. A més, les pròpies característiques de Viladecans TheStyle Outlets, un centre obert amb amplis carrers a l’aire lliure, faciliten el compliment de les mesures interpersonals de seguretat i garanteixen un recorregut amb total comoditat.

Sobre Viladecans The Style Outlets

Viladecans The Style Outlets és l’únic centre outlet dins l’àrea metropolitana de Barcelona, amb excel·lents comunicacions amb la ciutat i l’aeroport del Prat. En una superfície de 19.800m2, compta amb 76 primeres marques catalanes, espanyoles i internacionals de moda, complements, calçat, esport i llar. A més, compta amb una variada oferta de restauració i serveis com a personal shopper gratuït, consigna de bosses i equipatges, sala de lactància, punt d’informació turística o taulell TAX Free, entre altres.

El centre de Viladecans pertany a The Style Outlets, marca d’ outlets líder a Espanya amb 5 centres i més de 350 botigues. Situats a Madrid (San Sebastián de los Reyes, Las Rozas i Getafe), Barcelona (Viladecans) i Coruña (la Corunya), ofereixen primeres marques nacionals i internacionals amb descomptes mínims garantits del 30% durant tot l’any que, en temporades de descomptes addicionals, poden arribar fins al 80%.

The Style Outlets és present a Itàlia, Alemanya, França i Espanya amb 10 centres en total, prop de 1.600 botigues i més de 800 marques nacionals i internacionals. La marca, continua expandint-se a Europa i pròximament sumarà dos nous centres a Amsterdam (Holanda) i als Alps francesos.

Els centres The Style Outlets són gestionats per la multinacional espanyola NEINVER -companyia líder en gestió de centres outlet a Espanya i Polònia i segona a Europa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here