En el marc de la celebració del Dia Mundial dels Museus, es va inaugurar aquesta exposició que suma el treball de reconeguts artistes i escriptors que es lliuren individualment a la reflexió i deixen fluir les seves aportacions. Participen a ‘Agua, aguas’ Félix de Azúa, Albert Espinosa, Quim Monzó, Luisa Rojo de Castro i Pepe Molla de Alba, entre d’altres

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]rtistes plàstics com María Luisa Rojo de Castro, Pepe Moll de Alba, Pedro Madueño, Din Matamoro o Patricia Court, escriptors com Félix de Azúa, Albert Espinosa, Suso de Toro, Marcos Giralt Torrente o Quim Monzó i l’antipoeta Nicanor Parra, han aportat les seves obres per l’exposició ‘Agua, aguas’, que es va inaugurar dijous el Museu de les Aigües Agbar a Cornellà, i es podrà visitar fins el 28 de juliol.

Així mateix, la mostra inclou reproduccions de poetes com Pablo Neruda, Federico García Lorca o Rafael Alberti. L’encarregat de la selecció ha estat el poeta Andrés Sánchez Robayna. Angel Simón, president executiu d’Agbar, ha destacat la cooperació entre diferents artistes.

L’exposició s’acosta al tema de l’aigua com element dinamitzador del progrés des d’un punt de vista vital, artístic i literari. Per a aconseguir-lo, ‘‘Aigua, aguas’’ posa a conversar a aquests artistes a través de la unió de textos literaris i obres pictòriques o fotogràfiques.

El resultat és una proposta creativa que convida al diàleg entre disciplines, amb la poesia escollida per Andrés Sánchez Robayna com a fil conductor.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here