La seu del Partit Demòcrata de Sant Andreu de la Barca es va despertar aquest dissabte amb un conjunt de pintades feixistes. “Artur Mas, cambra de gas” va ser un dels missatges que es van escriure a la seu del local. També s’hi van dibuixar dues estelades on la creu gammada nazi substituïa l’estrella de la bandera

“Així ens han deixat el local a la nit els que ens diuen “feixistes” i alhora diuen “Artur Mas, cambra de gas”. Algú té por i no som nosaltres. Tenen por de les urnes, tenen por de la democràcia, tenen por del Partit Demòcrata”, va denunciar el mateix PDECat de Sant Andreu de la Barca al seu compte de Facebook.
També el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la coordinadora del partit, Marta Pascal, van fer un tuit en suport dels militants d’aquesta població. 

“Tot el meu suport. No ens callaran ni els feixistes ni els intolerants. No ens callaran ni al carrer ni a les urnes”, va piular el president de la Generalitat, que va mostrar la seva repulsa a aquest acte vandàlic.
Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here