El Consell Comarcal del Baix Llobregat, en el marc del projecte Xarxa de Productes de la Terra, impulsat per la Diputació de Barcelona, promou una acció de col·laboració entre empreses que elaboren productes de proximitat i la Fundacio Portolà, que fa lots de Nadal per empreses i entitats. El resultat és un lot de Nadal amb productes de proximitat que suposa una oportunitat de venda pel sector agroalimentari de la comarca a través d’una entitat del tercer sector, que es dedica a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental.
Aquest és el segon any en que es porta a terme aquesta iniciativa, que inclou aquests elaboradors i elaboradores de la comarca:
- Celler “La Font de Juli”. Vi i vins espumosos ecològics.
- Oli encapsulat gourmet. Esparreguera.
- Cervesa Artesana “Cornellà”. Cornellà de Llobregat
- Conserves vegetals “Mar-Tret Teca”. Abrera
- Mel del Pallars. Mel i altres derivats. Sant Feliu de Llobregat
- Celler Montau de Sadurní. Cava Brut i Brut Nature. Begues.
- Oli d’Oliva extra. “Òliba de Can Dolcet”. Collbató.
Una proposta que fa compatible la celebració de les properes festes de Nadal amb la solidaritat.
Font: Consell Comarcal del Baix Llobregat