Malgrat la crisi que vivim, el públic ha estat fidel a “La Passió d’Olesa”, que ha tancat la temporada 2012 amb una gran resposta d’espectadors i col·laboradors

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]M[/dropcap]algrat encara no existeixen xifres oficials i exactes, la presidenta de l’Associació de “La Passió d’Olesa”, Montse Font, declarava just al finalitzar la darrera de les representacions de la temporada, que es va realitzar ahir Diada de Sant Jordi, que la assistència d’espectadors ha estat superior aquest any a la de la temporada 2011. Aproximadament 800 espectadors  han assistit a cada representació que s’ha fet de La Passió al teatre olesà.

Font destacava ahir que “aquesta resposta d’espectadors i col·laboradors és una clara mostra de que La Passió està molt viva, i aconsegueix atraure a un públic cada cop més variat”, i lloava l’entrega de tota la gent d’Olesa que ho ha fet possible.

I és que també enguany han crescut les xifres de col·laboradors, fet que suposa, segons la presidenta del Patronat, una clara garantia que hi ha espectacle per molts anys. Segons ha recordat Montse Font, tots els esforços d’enguany estaven centrats en dos objectius: intentar que la crisi econòmica no fes minvar la resposta d’espectadors, i commemorar el 25è aniversari de l’actual teatre.

Així doncs, després de les 9 representacions d’aquesta temporada, ara els esforços de la gent d’Olesa es centraran en els actes de commemoració del 25è aniversari de l’actual teatre de La Passió, que tindrà com a plat fort un espectacle especial per al proper 1 de maig, del que només s’ha desvetllat que pretén ser un gran homenatge a totes aquelles persones que van fer possible que Olesa tornés a disposar d’un gran espai on continuar representant  aquesta tradició amb més de 500 anys d’història, després que l’any 1983 un incendi destruís l’antic teatre.

Precisament, els darrers 25 anys d’història de La Passió es poden reviure des d’aquest divendres 27 d’abril, a l’exposició que acull l'”Espai d’Art” sota el títol “25 anys del teatre: història d’una resurrecció”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here