El Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat posa a la venda dues noves guies de natura del Delta, que formen part d’una col·lecció de sis guies de natura de descobriment d’aquest espai natural.

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questes dues noves guies, dedicades als ocells forestals i d’espais oberts i als fongs, se sumen a les ja editades d’ocells aquàtics i d’amfibis, rèptils i mamífers. Per abans de l’estiu està previst que es posin a la venda la guia d’orquídies i la de plantes de maresma, forestals i dunars, que completaran la col·lecció.

Les guies pretenen potenciar el coneixement de la natura del Delta i el valor divulgatiu i educatiu que tenen aquests espais naturals. Els espais naturals del Delta del Llobregat reben cada any més de 100.000 visitants i les guies serveixen per fer una visita autoguiada on el públic visitant pugui aprendre alhora que gaudeix de la natura.

Les guies mostren les espècies més representatives dels principals ambients deltaics: les zones humides, la pineda, els camps, els prats i les platges. Es tracta d’apropar la diversitat natural del Delta al públic visitant, d’una manera molt gràfica i atractiva, amb una selecció d’espècies faunístiques i botàniques fàcilment observables i alhora interessants.

“Estem molt contents de l’acceptació que han tingut les guies; a més hem copsat que la gent, comprant les guies, se sent compromesa amb el Delta i té l’oportunitat de contribuir així a la conservació de la natura.”, ha declarat la gerent del Consorci, María José Albaladejo.

L’objectiu que es persegueix amb l’edició d’aquesta col·lecció,  amb continguts rigorosos però al mateix temps fàcils d’interpretar per un públic no expert en natura, és mostrar la gran varietat d’espècies animals i vegetals presents, que pot servir per a esperonar als visitants a aprendre més sobre la biodiversitat del Delta i a estimar-lo encara més. Les guies es venen en els punts d’informació dels espais naturals del Delta del Llobregat i a les oficines del Consorci, al preu de 9 €.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here