L’Ajuntament de Sant Feliu rebutja Eurovegas pel fort impacte que el desenvolupament del projecte comportaria a tota la comarca del Baix Llobregat.

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Ajuntament rebutja la possibilitat que la corporació Las Vegas Sands Corporation, del magnat dels Estats Units Sheldon Adelson, faci realitat l’Eurovegas en terrenys del Delta del Llobregat.

La moció, presentada per l’equip de govern (ICV-EUiA-ISF i CiU), va ser aprovada amb l’abstenció del PSC i el vot en contra del PP.

La creació d’un complex de més de 800 hectàrees dedicades al macrojoc o la manca de transparència en la informació que es coneix del projecte, han estat alguns del principals motius per l’aprovació d’aquesta moció, segons fonts del consistori.

La moció aprovada subscriu que la instal·lació de l’Eurovegas comportaria certes exigències com ara la cessió de terrenys, la creació d’infraestructures per part de les administracions o la modificació de lleis i normes que fins ara han guiat la convivència dels municipis de la zona.

Així, l’ajuntament de la capital de la comarca, dóna suport a la declaració “Per un desenvolupament de qualitat, no al model que representa Eurovegas”, feta pública pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat el passat 19 de març, i alhora, al posicionament del sindicat Unió de Pagesos, que també s’ha mostrat crític amb el projecte.

La moció es traslladarà als grups polítics representats al Parlament de Catalunya i al Govern de la Generalitat.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here