Les eleccions franceses, anàlisi i perspectives

Les eleccions franceses, anàlisi i perspectives

La victòria d’Hollande a la primera volta, fa pressagiar un canvi que tindrà conseqüències, no tan sols a França o a Europa, sinó a nivell mundial.

El candidat socialista és el primer que derrota a un president en exercici a la primera volta i tots els sondejos apunten que, si no comet grans errors, el dia 6 de maig Hollande podria ser escollit President de la República Francesa, a una distància força còmoda de l’actual President, Nicolas Sarkozy.

hollande guanyador

François Hollande, candidat del Partit Socialista i guanyador de la primera volta de les eleccions franceses

François Hollande, amb el 28,5% dels vots, ha aconseguit capitalitzar l’esperança de molts francesos, i també de molts europeus, en el canvi. Un canvi que no només significa una alternança en el govern de França, sinó que ataca la línia de flotació del pacte de l’actual President amb Angela Merkel, i l’aposta per les mesures d’austeritat i la reducció del dèficit que aquesta aliança ha imposat a Europa.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt