L’entitat organitzadora ha estat guardonada enguany amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]questa setmana s’ha celebrat la darrera representació de la temporada 2012 de La Passió d’Esparreguera, un gran espectacle en el qual participen més d’un miler de persones de forma totalment desinteressada.

Tot i que encara no es coneixen les dades definitives de públic de la temporada, l’organització valora que es podrien haver superat  les 15.000 localitats que habitualment es venen cada any.

El passat 10 d’abril la Generalitat de Catalunya va distingirla Fundació Privada de la Passió d’Esparreguera amb la Creu de Sant Jordi.

“En reconeixement a la trajectòria d’una entitat que promou un dels espectacles de referència de la cultura popular i tradicional de Catalunya, amb quatre segles de representacions.”

En l’acte d’entrega del guardó també es va destacar que el conjunt d’activitats que impulsa La Fundació contribueix a la dinamització d’Esparreguera i és un exemple de vertebració col·lectiva.

Arran de la distinció rebuda, que ha suposat un important reconeixement per a totes les persones implicades en la realització de l’espectacle, l’aforament del teatre s’ha omplert de forma especial en les darreres sessions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here