El supermercat Mercadona s’instal·la a Molins de Rei

El supermercat Mercadona s’instal·la a Molins de Rei

L’Ajuntament ha posat en marxa un Pla especial per reforçar l’atractiu comercial de Molins de Rei, millorar l’urbanisme del barri de La Granja i la seva connectivitat amb la resta de la Vila

El nou supermercat suposa una inversió de 3 milions d’euros i donarà feina a 50 persones, totes amb contracte indefinit. En el procés de selecció de personal es va prioritzar la contractació de molinencs i molinenques, a través del Centre d’Ocupació i Desenvolupament Joan M. García-Nieto. En total, les previsions són que el 50% dels llocs de treball siguin per a residents de la Vila.

L’Ajuntament de Molins de Rei i els responsables de l’empresa Mercadona estan mantenint una línia de treball conjunta per tal que la instal•lació del nou supermercat representi un impacte positiu per a l’economia de la vila.

Durant la visita duta a terme ahir, l’alcalde Xavi Paz va destacar  que “es tracta d’una oportunitat per reforçar la marca comercial de Molins de Rei, impulsar l’economia local i millorar l’urbanise i la mobilitat. En temps de crisi, hem sabut atreure una aposta per la Vila i hem treballat conjuntament amb l’empresa perquè reverteixi en benefici de tots”.

 

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt