El cap de setmana del 5 i 6 de maig se celebra a Corbera de Llobregat la 4a edició de la FiraInnova amb un espai comercial i lúdic amb més de 50 expositors

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’objectiu principal de la FiraInnova és dinamitzar el muncipi i promoure l’activitat de la xarxa empresarial local cap a l’exterior per tal de donar un impuls al desenvolupament comercial i empresarial de Corbera.

FiraInnova, pretén també posar en valor el concepte d’innovació com a idea principal en el plantejament professional que es fa en qualsevol negoci i que permet renovar i apropar el comerç i la indústria a la ciutadania.

Durant tot el cap de setmana els principals carrers comercials de la vila esdevindran un espai comercial i lúdic amb més de 50 expositors, un mercat d’artesania i un punt d’informació del municipi. A més, també s’oferiran xerrades i tallers de caire  professional relacionats amb la innovació,  amb la finalitat d’oferir un espai de reflexió i debat al voltant del sector comercial i empresarial.

La programació de la fira inclou també activitats infantils, una zona de restauració i degustació gastronòmica i  activitats per a tota la família (passejada turística, actuacions musicals, etc.).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here