Aquest matí es reuniran a la plaça de Federico Garcia Lorca 200 pintors/es i ceramistes de la comarca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]H[/dropcap]i participen artistes de Sant Andreu de la Barca, Esplugues de Llobregat, Castelldefels, Sant Esteve Sesrovires, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Vallirana, Corbera de Llobregat, Sant Joan Despí, Molins de Rei, El Prat de Llobregat i del barri de Sant Andreu de Barcelona.

A les 10.00 hores s’ha obert l’exposició al públic, per tal que els artistes mostrin els seus treballs als visitants, i a les 13 hores es farà el lliurament de diplomes i trofeus als participants.

L’organtizació de la mostra és una iniciativa de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i de les associacions de dones del municipi,  l’Associació de Dones del Palau i l’Associació de Dones Independents.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here