Manuel Reyes ha estat escollit nou vicesecretari de Política Municipal en el 13è Congrés del Partit Popular de Catalunya que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]lícia Sánchez-Camacho ha tornat a ser escollida presidenta dels populars catalans i ho ha fet amb una direcció renovada i amb noves cares, on jugaran un important rol els alcaldes de Castelldefels i Badalona.

Així, formant part del nucli dur de la nova executiva popular, Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels, serà ara el vicesecretari de Política Municipal, i Xavier Albiol, alcalde de Badalona, serà el president del Comitè de Convivència i Immigració. David Solé, 2n Tinent Alcalde de Castelldefels, també formará parte del nou executiu del PPC.

La composició de la nova direcció del PPC mostra que Albiol ha aconseguit imposar a la resta del partit les seves tesis més dures sobre immigració, ja que a partir d’ara serà ell l’encarregat de definir l’estratègia dels populars catalans en matèria migratòria. En el Congrès d’aquest cap de setmana ha defensat el decret llei del Ministeri de Sanitat que assenyala que els immigrants irregulars deixaran de tenir targeta sanitària a partir de l’1 de setembre i que preveu que només rebin assistència d’urgència i a l’embaràs.

“O s’adapten als nostres valors o tornen pel mateix camí. No n’hi ha cap altre”, ha afirmat Xavier Albiol al Congrés dels populars en referència a la població immigrant que viu a Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here