Tant la secció femenina com la masculina del Club de Tennis Taula Ateneu 1882 de Sant Joan Despí ha aconseguit la medalla de bronze al Campionat d’Espanya de Veterans, que s’ha celebrat a Almería del 28 d’abril a l’1 de maig.

veterans +50 CTT Ateneu 1882
Classificació dels equips veterans masculins. Foto: CTT Ateneu 1882

Els equips d’un dels clubs de tennis taula més antics del Baix Llobregat estan formats per jugadors i jugadores de més de 50 anys. Julia Infante, Elena Muñoz i Gemma Sayol van quedar terceres a la seva categoria. Al grup masculí que va assolir el bronze hi van jugar Alejandro Chacón, Isidro Infante, Álex Lara i Josep Pamias.

“Un altre cop s’ha demostrat el nivell dels nostres veterans que any rere any aconsegueixen fites importants a nivell estatal”, ha afirmat Jordi Casas, Vocal de la Junta Directiva del CTT Ateneu 1882.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here