L’economista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, participa avui a les 19.30 h en un cafè col·loqui amb el títol “Decreixement: via per sortir de la crisi?” al Centre Civic Les Planes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]L’edició d’enguany del cicle “Utopies concretes per un món millor” aposta per  reflexionar al voltant del decreixement i de la banca ètica com a alternatives a l’actual model de desenvolupament econòmic que ens ha portat a la crisi. I ho fa de la mà d’Arcadi Oliveras, que se suma a les veus que defensen polítiques ecomòmiques més sostenibles en un planeta on els recursos són limitats.

El President de Justícia i Pau participarà aquesta tarda en la xerrada que marca l’inici d’aquest cicle, un programa de l’Ajuntament  de Sant Joan Despí que pretén promoure la reflexió, el debat i l’intercanvi d’experiències entorn a diferents temàtiques d’actualitat. Les activitats continuaran amb l’exposició “Els bancs ens passen factura?” de l’entitat FETS (Finançament Ètic i Solidari) que es pot visitar fins al 16 de maig al vestíbul de la biblioteca Miquel Martí i Pol, i a la Mercè Rodoreda del 17 al 30 de maig; i amb un joc sobre finançament responsable que preten endinsar el públic adult en els objectius de criteris justos d’aquest tipus de banca.

En el marc del cicle “Utopies concretes per un món millor” també visitarà Sant Joan Despí Isabel Sánchez, presidenta de Triodos Bank Catalunya, que participarà en un cafè col·loqui amb el títol “Diners a qualsevol preu? El que cal saber de la banca ètica el 22 de maig a la tarda a la biblioteca Mercè Rodoreda.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here