Aquesta oficina serà el Centre d’Excel·lència per a l’electrònica de consum del grup, a nivell europeu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l director executiu (CEO) de Sharp Europa, Paul Molyneux, ha inaugurat aquest dijous la nova seu social de la companyia a l’estat espanyol, situada al WTC Almeda Park de Cornellà de Llobregat.

Des de fa més de 20 anys, Sharp produeix televisors en color a Catalunya.

L’any 1986 la planta de producció es va completar i va començar a produir televisors de tub. Al 1995 la producció acumulada va arribar a tres milions d’unitats i al 2001 a vuit milions d’unitats. Amb el primer TV LCD de Sharp l’any 1999, Europa es va convertir en un dels principals mercats d’aquesta nova tecnologia de televisió. A conseqüència d’això, al 2002 Sharp va decidir iniciar la primera producció d’LCD TV a Catalunya. Fins ara, més de 1,5 milions de TV LCD s’han produït en aquesta fàbrica catalana.

A més del departament de vendes, a Cornellà se situa la nova Adreça Europea d’Electrònica de Consum, que comprèn la planificació i control, així com el disseny i desenvolupament de productes d’electrònica per al mercat europeu.

Molyneux ha explicat que “des d’aquest Centre es liderarà un procés de planificació empresarial integrat  end-to-end, que respon al nou model d’operacions impulsat per Sharp Corporation”.

Paul Molyneux ha estat acompanyat pel Director General de Sharp Espanya, Ventura Pobra, i  ha ensenyat les instal·lacions a la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega, al Cònsol General de Japó a Barcelona, Hidehiro Tsubaki, i al Primer Tinent d’Alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Martínez, entre altres autoritats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here