‘Esplugues a les fosques’ i ‘El Museu a cau d’orella’ són les novetats de la programació de la Nit dels Museus que enguany també se celebra a Esplugues del Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]n el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus, els Museus d’Esplugues La Rajoleta i Can Tinturé s’han afegit a la Nit dels Museus amb una proposta molt original: un recorregut a les fosques pels indrets i carrerons més emblemàtics del nucli antic de la ciutat.

La iniciativa “Esplugues a les fosques” és una passejada amb llanternes per descobrir els racons amb més encant del municipi i el recorregut s’iniciarà a les 23 hores, des del Museu Can Tinturé, prèvia inscripció a les 22 hores.

Abans, a les 22.30 h, s’iniciaran dues activitats: al Museu Can Tinturé els visitants podràn gaudir d’una novetat, “El Museu a cau d’orella”, una activitat amenitzada per descobrir de forma sorprenent la col·lecció de rajola de mostra Salvador Miquel; i  a La Rajoleta, l’activitat tetralitzada “Les ombres de la fàbrica”, que en aquesta edició estarà protagonitzada per un personatge molt especial que passeja de nit per l’antiga fàbrica de ceràmica Pujol i Bausis.

A més, durant tot el dia els dos museus tenen portes obertes amb entrada gratuïta, i l’horari d’obertura s’allargarà fins la 1 de la matinada.

La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa en la qual participen més de 3.000 museus de 40 països.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here