Aquest vespre es podrà descobrir el nucli antic d’Esplugues amb llanternes amb la Nit dels Museus

‘Esplugues a les fosques’ i ‘El Museu a cau d’orella’ són les novetats de la programació de la Nit dels Museus que enguany també se celebra a Esplugues del Llobregat

En el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus, els Museus d’Esplugues La Rajoleta i Can Tinturé s’han afegit a la Nit dels Museus amb una proposta molt original: un recorregut a les fosques pels indrets i carrerons més emblemàtics del nucli antic de la ciutat.

La iniciativa “Esplugues a les fosques” és una passejada amb llanternes per descobrir els racons amb més encant del municipi i el recorregut s’iniciarà a les 23 hores, des del Museu Can Tinturé, prèvia inscripció a les 22 hores.

Abans, a les 22.30 h, s’iniciaran dues activitats: al Museu Can Tinturé els visitants podràn gaudir d’una novetat, “El Museu a cau d’orella”, una activitat amenitzada per descobrir de forma sorprenent la col·lecció de rajola de mostra Salvador Miquel; i  a La Rajoleta, l’activitat tetralitzada “Les ombres de la fàbrica”, que en aquesta edició estarà protagonitzada per un personatge molt especial que passeja de nit per l’antiga fàbrica de ceràmica Pujol i Bausis.

A més, durant tot el dia els dos museus tenen portes obertes amb entrada gratuïta, i l’horari d’obertura s’allargarà fins la 1 de la matinada.

La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa en la qual participen més de 3.000 museus de 40 països.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt