Hola a tothom!

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]n l’últim escrit de l’Avançada ens vàrem equivocar: pensàvem que les coses no podien anar pitjor i, per tant, millorarien. El govern ha sigut capaç d’empitjorar-ho.

Disculpeu l’error, vàrem ser víctimes de l’optimisme.

Fa por, molta por, veure el deute de l’Ajuntament i els anys que estarem per a pagar-lo! Han hagut de demanar un altre crèdit per a pagar el deute d’allò gastat en els darrers dos anys; gens barat, i a pagar durant 10 anys! Fins aquí, res a dir: els deutes s’han de pagar.

Però, i l’anàlisi i posterior discussió per a veure on podem retallar i evitar incrementar el deute? Des del COIC proposem de fer aquesta anàlisi ara mateix! No es tracta de fer «pegats», sinó de començar a arreglar i dimensionar les coses.

En dos anys més haurem de tornar a demanar un altre crèdit, i així fins que peti!!!!!

D’aquest últim deute, gairebé la meitat correspon a l’empresa que ens recull la brossa, amb un cost mensual que va passar d’uns 50.000 € a més de 100.000 fa uns 2-3 anys i que l’any passat el nostre govern va reduir a uns 80.000 (això sí, reduint la qualitat i freqüència del servei). I a sobre, presumint!…

Déu meu! En mans de qui estem!!!! Quina por!!!!!

Per acabar, s’han posat a arreglar l’avinguda Catalunya!, i amenacen de posar-hi un ascensor, jardineres i més…!!!

Els nostres pares ens varen deixar un món millor que el que es varen tro bar ells; malauradament, n’estem deixant als nostres fills un de pitjor.

No us quedeu indiferents a tot el que està passant.

Salut i força!, que ho necessitarem abans que ens ho facin pagar també… (ja n’hi ha prou, d’increment d’impostos i taxes!!!!)

Per fer-nos arribar qualsevol missatge ho podeu fer a coic@movistar.es.

Grup Municipal del COIC a Corbera de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here