Diumenge la JSC va escollir per unanimitat, la nova direcció del Baix Llobregat. L’informe de gestió de l’anterior executiva també es va aprovar amb el 100% dels vots a favor

La Joventut Socialista Baix Llobregat va celebrar aquest diumenge el Congrés de Federació al centre cívic Frederic Mompou de Castelldefels, en un acte on es van renovar els diferents òrgans de l’organització. L’informe de Gestió de l’executiva sortint, va ser aprovat per el 100% dels vots.

La candidatura de Zeus Abdellan a 1r Secretari, va ser recolzada unànimement i per tant continuarà liderant la Federació amb una Comissió Executiva renovada, paritària i amb representants de tota la comarca.

Segons fonts de la JSC de la comarca, cal destacar la creació de noves secretaries amb un especial caràcter polític i participatiu (política estudiantil, dinamització, etc.) per tal de poder generar alternatives i mobilitzar l’organització contra les polítiques de retallades dels governs conservadors que s’estan produint en aquests moments.

Al mateix Congrés -presentat sota el lema “Units fem força”- es van aprovar diferents resolucions, entres les que destaquen, el rebuig a l’augment de taxes universitàries i a l’establiment detaxes per accedir a estudis de Formació Professional o la condemna a les males condicions bancàries i en suport de les famílies afectades per les participacions preferents.

Ja durant la clausura el Primer secretari del PSC Baix Llobregat, Antoni Poveda, va agraïr “el treball que ha fet al Baix Llobregat l’executiva sortint” per la “molta feina feta” en tots els àmbits i va encoratjar a tota l’organització a continuar lluitant i promovent els seus valors. D’altra banda, Javi López, Primer Secretari de la Joventut Socialista de Catalunya va explicar que tenint en compte que “vivim moments complicats”, és molt important “el treball que s’ha fet en els darrers anys i el que es farà” des de la Federació del Baix Llobregat “territorialment i políticament” perquè permet impulsar i construir “l’alternativa de projecte que representem”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here