La companyia elèctrica reforma la subestació de Sant Joan Despí per millorar el servei a 19.000 clients de la comarca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ndesa ha finalitzat una reforma tecnològica a la subestació de Sant Joan Despí que permetrà augmentar la seguretat a la instal·lació i millorar la continuïtat del servei als 19.000 clients que depenen d’aquesta infraestructura. Es tracta de 17.000 clients dels municipis de Cornellà de Llobregat i 2.000 d’Esplugues de Llobregat.

Els treballs han consistit en substituir dos interruptors que es troben en cel·les d’11kV, i que fan la funció d’aïllament de mitja tensió, per un altres amb una tecnologia més segura i robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució.

La inversió ha estat de 32.000 euros aportats per la companyia. Segons Endesa, la reforma aporta una millora substancial en la velocitat d’actuació davant d’incidències, ja que permet aïllar més ràpidament defectes que puguin produir-se a la xarxa de mitja tensió.

A més, assegura que a diferència de la tecnologia que hi havia fins ara, aquesta gairebé no requereix manteniment. Abans, per les tasques de manteniment calia tallar temporalment el subministrament elèctric als clients.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here