La companyia Cirsa estudia construir a Catalunya un macrocomplex de joc similar a Eurovegas i el Govern garanteix igualtat d’oportunitats a qualsevol empresa que vulgui impulsar un projecte com el del magnat nord americà

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l portaveu del Govern, Francesc Homs, ha garantit igualtat d’oportunitats si hi ha altres empreses que vulguin impulsar un projecte com el d’Eurovegas.

S’ha referit així a Cirsa, que es planteja invertir en el seu propi complex d’oci, segons TV3, si rep el mateix tractament que el magnat americà Sheldon Adelson. Homs s’ha compromès a estudiar totes les propostes. “Si el projecte del senyor Adelson desperta altres iniciatives i això encaixa, les estudiarem totes”, ha dit el portaveu, obert a analitzar qualsevol projecte de “qualsevol envergadura i de qualsevol sector”. Això sí, ha insistit que hi ha d’haver un tractament igual per a tots, independentment de l’origen, i que s’ha de complir la llei.

Homs ha assegurat que la Generalitat estudiarà totes les iniciatives que es presentin.

Cirsa, la companyia més important del joc a Espanya, estudia invertir en un projecte equiparable a la proposta de Sheldon Adleson a Catalunya, sempre que la iniciativa tingui viabilitat econòmica i les mateixes condicions avantatjoses que la Generalitat ha ofert a l’empresari americà per construir Eurovegas.

En declaracions a TVE3, Joaquim Agut, director general de la companyia,  va subratllar que la construcció d’una ciutat de l’oci tipus Eurovegas no ha de ser «exclusiva de ningú» i va sol·licitar «equitat de tracte» a les administracions.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here