Fonts de Las Vegas Sands Corporation han assegurat que les negociacions respecte al seu emplaçament es poden considerar quasi finalitzades i que la decisió final es prendrà a l’estiu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n declaracions a l’agència EFE, un portaveu de la companyia ha admès que la decisió que estava prevista per a finals d’aquest mes de maig, s’allargarà “almenys un mes més”, i que les candidatures de Barcelona i Madrid “tenen exactament les mateixes opcions” d’albergar el macrocomplex d’oci.

“Està molt renyit”, ha reiterat el portaveu, qui ha afegit que la suposada primera posició de Madrid respòn a l’estratègia de comunicació de cada administració, ja que mentre la Generalitat ha dut sempre amb la màxima discreció les negociacions, Madrid ha optat per publicitar les reunions i l’estat de les converses amb el promotor del projecte, Sheldon Adelson.

Respecte a una propera trobada entre representants de Les Vegas Sands i ambdues administracions, l’empresa ha admès que està prevista una reunió a Madrid i una altra a Barcelona a finals de juny, encara que ha assegurat que “no seran reunions definitives ni decisòries”.

Noves empreses interessades: a l’interès de CIRSA ara s’hi suma el de l’empresa catalana MGA

Fa uns dies ja vàrem saber que CIRSA, l’empresa nº1 del negoci del joc a Espanya, estava plantejant-se la possiblitat de construïr un macrocomplex similar al d’Eurovegas. Ara, sembla ser que un grup d’empresaris del sector del joc liderats per la companyia catalana MGA també té perfilat un avantprojecte alternatiu a Eurovegas.

 Aquest grup d’empresaris porta temps treballant en aquest projecte, que contempla, inicialment, la construcció a Catalunya d’un complex de quatre hotels comunicats entre si per via subterrània, segons fonts coneixedores de la iniciativa. El complex disposaria a més d’un gran casino, galeries comercials, un gran centre de convencions i un teatre.

Així doncs, sembla que la construcció de Las Vegas europees ha despertat l’interès dels empresaris catalans del sector, que estan disposats a impulsar un projecte similar a Catalunya, sempre que la iniciativa compti amb les mateixes condicions avantatjoses que la Generalitat ha ofert a Sheldon Adelson, tal com ja va demanar CIRSA, la companyia capdavantera del joc a Espanya i Llatinoamèrica, amb seu a Terrassa, que aquesta setmana va reconèixer que podria desenvolupar el seu propi macrocomplex d’oci si el projecte és econòmicament viable i es fa en col·laboració amb altres empreses del sector.

No obstant això, segons ha pogut saber l’agència EFE, també el Grup MGA està disposat a aprofitar aquesta oportunitat i liderar la construcció, al costat d’altres companyies, d’un Eurovegas de capital català.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here