L’alcalde de Barcelona defensa que Barcelona ja és prou actractiva per el turisme i per tant, el macrocomplex no és una necessitat per la ciutat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]X[/dropcap]avier Trias, ha restat importància aquest dimecres al fet que el complex Eurovegas s’acabés construint finalment a Madrid i no a Barcelona. És per això que Trias ha dit que “no és una cosa que per a mi sigui el benvingut Mr. Marshall”.

Per a l’alcalde, el projecte arriba a la ciutat “estarà bé perquè reactivarà una part de l’economia”, però ha insistit que “vull que Barcelona es conegui per la ciutat de la cultura, del coneixement, de la innovació i de la investigació”.

L’alcalde de la capital catalana ha recomanat al magnat nord americà Sheldon Adelson que “faci bé els números perquè ni Barcelona ni Madrid som las Vegas”. Trias ha argumentat aquesta afirmació dient que a la ciutat comtal “ja tenim monuments: el barri gòtic ja existeix, la catedral, la Sagrada Família, la Casa Batlló i la Pedrera existeixen”. “L’atractiu ja el tenim i això fa que vinguin 8 milions de persones a la ciutat”, ha sentenciat.

Sense deixar de banda aquest tema, Xavier Trias ha afegit que “la Generalitat ofereix coses raonables, ordenades i amb sentit comú i no tirarem la casa per la finestra perquè vingui aquest senyor”.  És per això que Trias ha insistit en la idea que si la inversió arriba a Barcelona serà ben acollida però ho ha matisat dient que “el futur de la ciutat no és aquest”.

El Ple de Barcelona no va rebutjar Eurovegas

Al mes de febrer, el Ple de Barcelona va votar una moció de rebuig a Eurovegas. CiU i PPC van votar en contra de la proposta del PSC que proposava oposar-se al projecte del macrocomplex d’oci,  proposta a la ICV-EUiA va donar suport. UxB no es va pronuciar. Per tant, la proposta va ser rebutjada pels vots de PPC i CiU.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here