La política de retallades i de dèficit zero s’enduu per davant les polítiques d’integració laboral de persones amb discapacitat

La política de retallades i de dèficit zero s’enduu per davant les polítiques d’integració laboral de persones amb discapacitat

Els pressupostos estatals prioritzen el rescat d’una entitat bancària per davant de les polítiques actives d’ocupació, en especial les polítiques d’inserció laboral de persones amb discapacitat.

Així ho denuncia Dincat, entitat representativa de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya, que considera innacceptable que el govern del PP hagi previst en els pressupostos anuals que Catalunya rebi un 56% menys per a polítiques d’inserció laboral per aquest col·lectiu. A més, l’entitat recorda que això suposa incomplir la normativa de l’Estat (la LISMI) que obliga a subvencionar el 50% del salari mínim interprofessional de les persones amb discapacitat i trastorn mental que treballen als Centres especials de Treball.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt