Sota el títol “Diguem No a Eurovegas”, la Plataforma ha convocat una concentració el dia 17 d’aquest mes, a les 19h a Plaça Sant Jaume

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa nova mobilització de la Plataforma Aurem Eurovegas, respòn a la negativa d’aquest col·lectiu a la implantació d’aquest macrorpojecte d’oci a la comarca del Baix Llobregat.

A la convocatòria per a la concentració del proper dia 17, la Plataforma defensa que no volen el model d’economia especulativa i de casino que comportaria Eurovegas i defensen que cal preservar l’agricultura i els espais naturals del Delta del Llobregat.

El col·lectiu que encapçala la lluita contra Eurovegas, també ha volgut deixar clara la seva posició contrària a qualsevol altre projecte similar, ja que en les últimes setmanes altres empreses com CIRSA, s’han mostrat interessades en realitzar projectes similars al del magnat Sheldon Adelson a la comarca, en el cas que aquest no acabés instalant’s-hi.

Per això la Plataforma deixa ben clar: “Ni Eurovegas ni cap altre projecte especulatiu al Delta”

Els Ajuntaments del Baix Llobregat continuen posicionant-se sobre Eurovegas

PROGRÉS, grup polític de Santa Coloma de Cervelló, va presentar una moció contraria al projecte Eurovegas a la comarca, recolzant la declaració “Per un desemvolupament de qualitat, no al model que representa Eurovegas” del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

PROGRÉS va presentar al Ple celebrat el passat dia 31 de maig una moció de recolzament a la declaració del Centre d’Estudis Comacals del Baix Llobregat en què es fa una anàlisi prou argumentada i aprofundida sobre el que pot representar per la nostra comarca el projecte Eurovegas que el govern de la Generalitat de Catalunya està negociant amb l’empresari Sheldon Adelson, de Las Vegas Sands Corporation.

La moció es va aprovar amb els vots favorables de PROGRÉS i ERC, l’abstenció de CiU, VISC-C i PSC i el vot en contra de PP.

Mobilitzacions també a Madrid

Aquest cap de setmana la Plataforma Detengamos Eurovegas Alcorcón s’ha mobilitzat contra el projecte organitzant una jornada festivo-reivindicativa per gaudir i conèixer els terrenys rurals de la zona nord d’Alcorcón.

Avui s’iniciarà una marxa nocturna, i un  sopar campestre. La marxa finalitzarà de matinada amb una xocolatada amb xurros.

Diumenge es farà un cercavila per dins la ciutat d’Alcorcón i posteriorment hi haurà concerts, xerrades i activitats lúdiques diverses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here