Durant dissabte i diumenge el municipi ha organitzat diverses activitats adaptades a totes les edats amb motiu d’aquest esdeveniment esportiu que s’ha celebrat simultàniament a molts municipis de la Diputació de Barcelona

Castellví de Rosanes s’ha sumat per primera vegada aquest cap de setmana (dies 2 i 3 de juny) a la Festa de l’Esport. Aquesta celebració de caire recreatiu i popular ha tingut lloc a diversos municipis de la província de Barcelona i ha estat organitzada per la Diputació, en cooperació amb els ajuntaments i l’Agrupació Territorial dels Consells Esportius de la zona.

Durant els dos dies s’han pogut practicar diferents modalitats esportives amb propostes adaptades a totes les edats. A Castellví, l’onzena edició de la Festa de l’Esport va arrencar dissabte al matí amb un partit amistós de futbol sala en categoria aleví. Després, es va jugar un 3×3 de bàsquet, es va fer una sessió de ioga i massatge i exercicis per vigoritzar el cos i la ment, entre d’altres activitats.

Totes les propostes esportives han estat obertes a tot el públic i gratuïtes i s’han practicat esports tan diversos com la petanca, el voleibol, el ciclisme i el tennis taula.


FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here