Des de dimecres passat, 30 de maig, fins aquest diumenge, 3 de juny, Molins de Rei ha celebrat l’Esportíssim 2012, un conjunt d’activitats que serveixen com a cloenda de la temporada i com a mostra del ventall de disciplines esportives que es practiquen al municipi

El primer dia es va celebrar el tradicional acte de reconeixement dels esportistes del municipi. També va tenir lloc una de les cites més populars de l’Esportíssim: el Sopar de l’Esportíssim, que se celebra cada any i que reuneix a les entitats esportives de la vila com a homenatge a les persones vinculades al món de l’esport molinenc i com a celebració per les fites assolides durant aquesta temporada.

En total, van ser més de 200 esportistes i entrenadors reconeguts, en una temporada plena d’èxits per a l’esport molinenc. L’alcalde, Xavi Paz, i el primer tinent d’alcalde, Joan Ramon Casals, van voler destacar que enguany, més que mai, l’Esportíssim ha estat fruit de la unió de forces entre l’Ajuntament i les entitats.

La major part de les activitats del programa, però, es van concentrar els dies 2 i 3 de juny. L’esdeveniment esportiu més destacat va ser el 52è Campionat d’Espanya Absolut d’Halterofília, que es va disputar dissabte al matí al Poliesportiu Municipal i va estar organitzat pel Club d’Halterofília de Molins de Rei.
A les ja tradicionals activitats esportives que cada any s’organitzen, en aquesta edició s’han ampliat els esports al carrer. Per primer cop, el judo s’ha practicat a l’aire lliure, a la plaça del Molí, i aquest any ha tornat el futbol sala al Parc de la Mariona.
Tots els esportistes que han participat en quatre o més activitats han recollit el Carnet Esportíssim 2012, amb el qual han pogut obtenir un obsequi de regal. Aquesta decisió va ser presa pels organitzadors per tal de promoure la participació.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here