Hi haurà una recollida d’aliments en el marc del IV Canvirock Festival 2012 d’Esplugues

Hi haurà una recollida d’aliments en el marc del IV Canvirock Festival 2012 d’Esplugues

El dissabte 9 de juny se celebra la IV edició del Canvirock Festival dins dels actes de la Festa Major del barri de Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat

Un any més, la Comissió de Festes de Can Vidalet organitza el  Canvirock Festival, que se celebrarà el dissabte  9 de juny al barri de Can Vidalet (Esplugues de Llobregat), en el marc de la Festa Major que es durà a terme durant el cap de setmana.

Enguany, actuarán Los Olvidados, Guïbols Rock, Perdidos.Rever, Entrepierna, Dais i Jesús, ex-líder de De Kalle. L’entrada es gratuïta i els concerts tindran lloc a la Plaça Blas Infante d’Esplugues de Llobregat.

Durant el Festival, l’associació espluguenca Gent Constructiva ha organitzat una recollida d’aliments, com a resposta a la crida que el Banc d’Aliments ha fet recentment alertant de la crítica situació en què es troben els magatzems de l’entitat i la impossibilitat de donar sortida a la demanda d’aliments per part de moltes persones sense recursos. Les persones que vulguin aportar aliments poden dur-los a la Plaça Blas Infante el dissabte 9 de juny en horari de 16 a 21 h.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt