El dissabte 9 de juny se celebra la IV edició del Canvirock Festival dins dels actes de la Festa Major del barri de Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]U[/dropcap]n any més, la Comissió de Festes de Can Vidalet organitza el  Canvirock Festival, que se celebrarà el dissabte  9 de juny al barri de Can Vidalet (Esplugues de Llobregat), en el marc de la Festa Major que es durà a terme durant el cap de setmana.

Enguany, actuarán Los Olvidados, Guïbols Rock, Perdidos.Rever, Entrepierna, Dais i Jesús, ex-líder de De Kalle. L’entrada es gratuïta i els concerts tindran lloc a la Plaça Blas Infante d’Esplugues de Llobregat.

Durant el Festival, l’associació espluguenca Gent Constructiva ha organitzat una recollida d’aliments, com a resposta a la crida que el Banc d’Aliments ha fet recentment alertant de la crítica situació en què es troben els magatzems de l’entitat i la impossibilitat de donar sortida a la demanda d’aliments per part de moltes persones sense recursos. Les persones que vulguin aportar aliments poden dur-los a la Plaça Blas Infante el dissabte 9 de juny en horari de 16 a 21 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here