Un grup d’empresaris d’Almeria ofereix a Sheldon Adelson el Desert de Tabernas per acollir el macrocomplex d’oci

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]T[/dropcap]abernas, al bell mig de la província andalusa d’Almeria, és “la millor opció existent ara per ara d’arreu d’Europa” per a l’assentament del projecte Eurovegas, segons els empresaris de la zona. Aquests, han fet arribar una carta al magnat de Las Vegas Sands per proposar Almeria, i en concret el desert de Tabernas, com a candidata a acollir el macrocomplex d’oci.

Segons una còpia enviada a l’agència EFE de la carta dirigida al magnat nordamericà, l’empresari Andrés de Lucas, president de la cadena hotelera CityMar, en el seu nom i en el d’altres empresaris, convida a Adelson a conèixer Almería en les properes setmanes “amb l’objecte que tinguin dades de primera mà de la viabilitat” del projecte en sòl almeriense.

La missiva defensa que l’ “enclavament turístic privilegiat” de la província pot acollir el projecte Eurovegas “amb una projecció internacional de gran importància i recollir, per la seva ubicació, entorn i climatologia excepcionals, un turisme europeu de qualitat atret per les moltes ofertes d’oci, cultura i naturalesa que ofereix la zona”.

“Com a ciutat emergent de primerísima línia, Almería compta amb tots els requisits necessaris, i es l’únic enclavament a Espanya que pot oferir les garanties suficients per a l’estabilitat i consolidació del seu projecte a Espanya”, diuen els empresaris d’aquesta província andalusa a Adelson.

Segons ells, Eurovegas “no és possible prop del nucli urbà d’una gran ciutat”, sinó que es tracta d’un “projecte ideal” per a situar-se al desert de Tabernas, “a pocs quilòmetres del mar i en una zona exclusiva per a l’oci, els congressos i les exposicions de nivell”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here