El web de l’Ajuntament de Sant Boi, el més transparent del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha avaluat la informació que els ajuntaments catalans publiquen a les seves pàgines web. Sant Boi, Viladecans i Castelldefels, han estat els millors puntuats de la comarca.

Sant Boi aconsegueix el tercer lloc entre els municipis d’entre 50.000 i 100.000 habitants segons aquest estudi de la UAB, fet que converteix el web de l’Ajuntament de Sant Boi en el més transparent de la comarca del Baix Llobregat.

La pàgina web municipal ha obtingut un índex del 68% (el més alt de la comarca). El web de Sant Boi obté també una de les millors puntuacions dins dels tretze municipis catalans d’entre 50.000 i 100.000 habitants, que el situen en 3ª posició després de Sant Cugat del Vallès (1ª) i Rubí i Mollet que han empatat en la 2ª plaça.

Sant Cugat ha obtingut la puntuació màxima dins del grup de municipis d’entre 50.000 i 100.000 habitants, amb el 76% dels indicadors valorats positivament. Els webs de Rubí i Mollet del Vallès obtenen una puntuació del 73%. El web de Sant Boi aconsegueix el tercer lloc (amb una puntuació del 68 %). Tot seguit es situen Girona i Vilanova i la Geltrú (ambdues amb 66%) i a continuació Viladecans, Castelldefels i Granollers (amb 63%).

L’equip del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB ha elaborat el Mapa de les Bones Pràctiques de la Comunicació Pública Local a Catalunya per avaluar la informació que els ajuntaments proporcionen als seus webs.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here