Aquesta campanya la convoquen 25 ONG de la localitat, per fomentar la cultura de la solidaritat al municipi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa acció col·lectiva tindrà lloc avui, de 17.00h a 19.00h a la Plaça Pau Casals d´Abrera i té com a objectiu fer un reconeixement a les persones que practiquen la seva solidaritat i alhora fer una recollida pel Banc d´Aliments i els robers d´Abrera.

L´acció d´Abrera és una iniciativa de Voluntarios contra el Hambre d´Abrera i està promoguda conjuntament amb les entitats del municipi i l´Ajuntament. La petició que es fa als participants és la de que portin posada una peça de roba a l´inrevés per a mostrar la voluntat de capgirar les coses i que tota aquella roba que ja no fan servir i encara està en bon estat, la lliurin als robers municipals.

També s’ha fet una crida per recollir productes d’alimentació per al Banc d´Aliments d´Abrera.

La campanya “Somos.Unidos para cambiar el mundo”, és una campanya que es porta a terne a nivell estatal. Segons fonts de la seva pàgina web, la campanya aglutina a un gan nombre d’ONG i a més de 3 milions de persones.

La crida a la mobilització neix amb la finalitat de fomentar la solidaritat en la societat en la qual vivim, i també per fer unr econeixement a tots els col·laboradors de les ONG. És un homenatge les persones que col·laboren habitualment amb les organitzacions no governamentals i una invitació a noves persones perquè se sumin al somni de canviar el món.

Per tal de participar en aquest esdeveniment al que Abrera s’ha sumat, els organitzadors demanen que les persones assistents portin una peça de roba al revés. A aquestes persones se’ls farà una fotografia que es penjarà al facebook de la campanya www.facebook.com/#/somosasiorg

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here