Crònica sobre Eurovegas III: què demana Sheldon Adelson?

Crònica sobre Eurovegas III: què demana Sheldon Adelson?

S’ha especulat molt sobre que el magnat nord-americà demana que els governs que vulguin acollir Eurovegas als seus territoris, facilitin l’arribada del macroprojecte fent més laxes algunes lleis i fins i tot en alguns casos, establint una zona d’excempció legal dins del macrocomplex de joc. Alguns exemples en son la llei del tabac, la llei del joc, etc. Sembla ser que el President de Las Vegas Sands també demana un tracte fiscal especialment afavoridor i no vol pagar per els terrenys.

Regalar terrenys a canvi de la inversió que suposaria Eurovegas?

El projecte requereix de més d’un centenar d’expropiacions, ja que es tracta de terrenys, molts d’ells, dedicats a l’agricultura, de petites dimensions i molt repartits entre múltiples propietaris. Aquestes expropiacions les realitzaria la Generalitat de Catalunya, la qual després cediria tot el terreny públic als promotors d’Eurovegas.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt