L’oposició d’esquerres a l’Ajuntament de Martorell s’ha mostrat “sorpresa” que la ciutat hagi acollit l’entrega de Premis de Comunicació Local 2011

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l PSC, ICV-EUiA i ERC de Martorell s’han declarat “sobtats” que els Premis de Comunicació Local s’hagin entregat en una vila on, han assegurat, “els mitjans de comunicació municipals públics no són prou imparcials ni autònoms, i estan sota el continuat control polític de l’equip de govern”. Presideix aquest equip l’alcalde, Salvador Esteve, que és també president de la Diputació de Barcelona, l’entitat que va concedir ahir al vespres els guardons.

“Tant la radio municipal, com el butlletí municipal i el propi web de l’ajuntament no són mitjans que reflecteixin habitualment la pluralitat ni diversitat política i social de Martorell”, han denunciat els partits d’esquerres de l’oposició en un comunicat.

“Cal manifestar públicament el nostre desacord amb un acte que només pretén ser un aparador per a CiU i per a l’alcalde, Salvador Esteve, que també és el president de la Diputació de Barcelona”, afimar Adrià Arqué, del PSC.

“Aquest acte, que a més representa un cost elevat per a Martorell i per a la Diputació de Barcelona, hauria de premiar models de comunicació locals que s’allunyen molt del què es dona al nostre municipi, on tenim uns bons professionals que no poden treballar amb independència”, ha afegit Xavier Gómez, d’ICV-EUiA.

El regidor republicà Adolf Bargués ha declarat que no creu que “aquest sigui un municipi exemplar en aquest aspecte”, i que per això, segons ell, “aquests premis s’haurien d’haver donat en algun altres municipi on els mitjans públics deixin treballar als seus professionals”.

Els Premis de Comunicació Local 2011, que es van entregar ahir al vespre al Centre Cultural i Recreatiu el Progrés de Martorell, van distingir a Esperança Padilla amb el Premi Tasis- Torrent a la millor iniciativa periodística, al compte de Twitter de l’Ajuntament de Vilassar de Mar (@VilassardeMar) amb el Premi Innova i al periodista radiofònic Jordi Margarit amb el Premi d’Honor de la Diputació de Barcelona, entre d’altres.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here