Avaluacions del 1r any de mandat dels governs municipals del Baix Llobregat (I) – Olesa, Sant Feliu i Castelldefels

Avaluacions del 1r any de mandat dels governs municipals del Baix Llobregat (I) – Olesa, Sant Feliu i Castelldefels

Ja fa un any de les darreres eleccions municipals i els consistoris de la comarca han començat a fer balanç d’aquest primer any de mandat. En aquest primer “A fons” sobre aquesta temàtica, analitzem la tasca dels governs municipals d’Olesa de Montserrat, Sant Feliu de LLobregat i Castelldefels

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt