El peatge de Martorell ha estat aquest matí l’escenari d’una nova protesta en el marc de la campanya #novullpagar

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]P[/dropcap]ocs minuts després de les 12 del migida els primers vehicles en direcció Barcelona han arribat a l’alçada del peatge de Martorell. Amb banderes estelades, senyeres i de partits polítics, així com adhesius de la campanya #novullpagar, la protesta s’ha allargat fins pocs minuts abans de dos quarts d’1 del migdia. Al llarg d’aquests minuts, els conductors han fet sonar el clàxon i en alguns moments s’han produït cues a les boques dels peatges.

“És un greuge comparatiu, Espanya ens roba i aquest és un exemple més”, sentenciava un dels conductors que ha participat en l’acció de protesta. “I és molt trist també que el govern d’Artur Mas es posi al costat de l’empresa parasitària Abertis i no del poble, com li toca a un representat que hem escollit tots”, afegia el mateix conductor.

Tot i que aquest matí no s’han creat cues quilomètriques, durant vint minuts el peatge de Martorell ha quedat saturat amb els vehicles amb adhesius de la campanya #novullpagar. Els conductors rebutgen el peatge perquè diuen que les infraestructures estan amortitzades i que han pagat pel servei més del que és exigible.

A més, els i les conductores han coincidit en la “il·legalitat” de les multes que s’han interposat a alguns conductors. “No pagar l’autopista no és sancionable perquè no és cap il·legalitat”. I afegeixen que si els arriben les multes, recorreran. “No ens espanten les multes”, diuen.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here