Ahir va arribar a Collbató aquest grup de nens i nenes, que s’instal·laran fins al 5 d’agost a diverses localitats del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]n any més l’Associació de Collbató per a la Solidaritat organitza aquesta estada als municipis de Collbató, El Bruc i Esparreguera per tal de donar acollida temporal a infants provinents d’una zona especialment afectada per la radiació i que pertanyen a famílies desestructurades amb problemes soci-econòmics.

La seva rebuda al municipi va tenir lloc ahir, a les 18:30h a la Sala Cultural de l’Ajuntament amb l’assistència de socis i representants d’entitats i empreses que col·laboren amb l’associació i de l’ alcalde i regidors. Així, fins el proper 5 d’agost els nens i nenes podran prendre part d’activitats culturals — Casal del Club de Tennis Collbató, Classes de castellà i Classes d’informàtica— a més de passar diferents revisions mèdiques.

El finançament de les activitats promogudes des de l’Associació de Collbató per a la Solidaritat s’aconsegueix amb les aportacions dels socis, empreses col·laboradores i subvencions a més de comptar amb el treball desinteressat dels voluntaris. A l’actualitat desenvolupen una campanya de recollida d’aliments i roba que, a més d’arribar als menors acollits i a les seves famílies, també es lliuren a aquelles famílies de Collbató i de la comarca que  ho necessiten.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here