Cada primer diumenge de mes obrirà les seves portes aquest nou local solidari que ha posat en marxa aquesta associació de la localitat baixllobregatina, que ajudarà a les persones que ho necessitin i rebrà les aportacions solidàries de la gent que hi vulgui participar

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]ituat a la seu de la Fundació Rogent al carrer d’Amadeu Vives, 11, aquelles persones que puguin necessitar material com ara roba, joguines o llibres, hi trobaran les portes obertes de 10 a 14 h.

De la mateixa manera, també podran fer les seves aportacions aquells que vulguin oferir aquests i d’altres objectes.

Per tal de fer ús del servei que ofereix aquest espai en diferent horari a l’establert pot contactar amb l’entitat a través del correu:  solidaritatcollbato@gmail.com

Més informació a la web de l’Associació:   www.solidaritatcollbato.org

A més de solidaritzar-seamb la gent de casa nostra, l’Associació de Collbató per a la Solidaritat segueix organitzant l’estada, a Collbató de nens i nenes de Bielorússia afectats per l’explosió de la central nuclear de Txernòbil.

Els menors acollits viuen en territoris molt afectats per la radiació de Txernòbil i pertanyen a famílies desestructurades amb problemes soci-econòmics.

Amb aquest acolliment, és compleix la finalitat social de millorar la qualitat de vida d’uns nens que, per la forma de vida i el lloc d’on provenen, estan sotmesos a un altíssim risc de patir, en el futur, malalties incurables.

 

L’any passat elBaix.cat va assistir a l’acte de benvinguda d’aquests nens i nenes. Podeu trobar la notícia i una entrevista a supervivents de Txernòbil i Fukushima

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here