El Campionat, que es va disputar aquest passat cap de setmana al camp de beisbol de la Zona Esportiva Can Torelló de Gavà, va tenir com a protagonista el Baix LLobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a secció Juvenil del Projecte Softball Gavanenc ha quedat en segona posició en el Campionat d’Espanya, celebrat aquest passat cap de setmana al camp de beisbol de la Zona Esportiva Can Torelló de Gavà. Les noies gavanenques van caure en la final davant el C. B. Viladecans per 5 a 2, però tot i això, els responsables del Projecte Softball es mostren molt satisfets del joc desplegat.

Juan Carlos Núñez, president de l’equip gavanenc, explica que el motiu principal d’aquesta satisfacció és que “vam presentar un equip molt jove que van jugar en una categoria superior a la seva i van saber estar a l’alçada de la circumstància”.

Núñez també destaca la qualitat del softball a la nostra comarca atès que “dels vuit equips que disputaven el Campionat, tres eren del Baix Llobregat: el Club de Beisbol Viladecans, el Club de Softball Viladecans, i nosaltres”.

La final entre el C.B. Viladecans i el Projecte Softball Gavanenc va oferir un partit amb molta rivalitat que va mantenir la tensió fins el final ja que no es va definir fins les darreres jugades. El Projecte Softball Gavanenc va haver de recórrer a jugadores de la categoria inferior per disputar aquest partit perquè “les jugadores que teníem del Juvenil no feien un equip complet, i en aquest esport és obligatori presentar dotze jugadores al començament del partit encara que després només juguen nou”. Així doncs, al Projecte Softball els hi faltaven dues jugadores que van repescar del cadet, una oportunitat que per elles va ser “impressionant” ja que “van poder jugar amb les jugadores més grans i van poder gaudir d’una competició d’alt nivell”.

Núñez no vol passar la oportunitat de destacar l’escenari on es va disputar el Campionat, la Zona Esportiva Can Torelló, assegurant que “és un orgull per nosaltres poder mostrar aquestes instal·lacions que tenim aquí a Gavà, i pensem que la gent s’ha anat encantada de com està aquesta zona esportiva”. A més dels tres equips del Baix Llobregat, el Campionat d’Espanya de Softball Juvenil també el van disputar el Dridma Rivas, l’Atlético San Sebastián, el Kirorgi OBB, l’Atlético San Sebastián Rentoks i el Navegantes de Almería.

Com a nota també molt destacada pel Projecte Softball Gavanenc cal esmentar que una de les seves jugadores, Roser Jonas, es va endur el premi individual a la millor pitcher del Campionat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here