Aquest últim cap de setmana de Juny i el primer de Juliol tindrà lloc a Vallirana la 1era Universitat d’Estiu “La victòria és possible”, organitzada per l’Assemblea Vallirana

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’esdeveniment pretén fomentar la reflexió i el debat sobre la crisi, les retallades i el model econòmic; així com aprofundir en l’organització i la lluita social com a motor de canvi social.

Al llarg de les diverses xerrades i ponències, s’abordaran diverses temàtiques, com l’Ecologisme, el Moviment Obrer, la Qüestió Nacional o la igualtat de sexe-gènere. La universitat pretén ser un punt de trobada on poder discutir sobre els assumptes que ens afecten a tots i a totes des d’una perspectiva unitària i oberta a tothom.

Avui s’inicia “La Victòria és Possible” a les 19.00h i a la pista del Parc Central de Vallirana. El Fòrum té com a temàtica les retallades i les alternatives possibles a la crisi. L’assistència a les activitats de la Universitat és il·limitada i no s’ha d’omplir ni pagar cap matrícula o entrada. La Universitat d’estiu és un espai lliure, de lliure assistència i obert a tothom.

Durant aquestes jornades s’organitzaran tallers, debats, xerrades, presentacions de llibres i documentals. Entre els ponents confirmats hi seran: Sandra Ezquerra, activista feminista; Oriol Martí de la UCPCB; Miren Etxezarreta, Catedràtica Emèrita d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona; Jorge Sánchez, membre del grup BDS Catalunya amb Solidaritat amb Palestina; o Joan Benach, codirector de la Xarxa de Condicions d’Ocupació de la Comisió de Determinants Socials de la Salud de la OMS.

També hi seran: Teresa Forcades, monja benedictina; Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau i professor d’Economia de la UAB; Esther Vivas, activista ecologista i periodista; Cándido González, sindicalista de la Naval Xixón (Astúries); o Cosima Dannoritzer, directora del documental “Comprar, Llençar, Comprar”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here