Abrera engega avui els actes de celebració de la Festa Major amb motiu de la celebració de Sant Pere, que és la Festa Major

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]T[/dropcap]ot i que el gruix d´activitats estan programades per divendres, dissabte, i diumenge, aquesta setmana ja s’han  iniciat algunes de les activitats. Dimarts va tenir lloc l´acte de cloenda de les activitats de l´Escola Esportiva Municipal, al Pavelló d´Esports. Dimecres, l´Escola de Teatre de l´Ateneu Magarola va oferir a la Sala Municipal una mostra de les activitats realitzades al llarg del curs, i també es van iniciar les finals del 24è Campionat de Frontó per Parelles a les pistes municipals.

Ahir, a la Sala Municipal, els grups infantils de les Juventudes Rocieras van oferir una mostra en el marc de la seva festa de final de curs. També s´inaugurà l´exposició de treballs manuals i patchwork del Casal d´Avis. Després, hi ha haver exhibició de balls a càrrec de l´Escola de Dansa Guillermo Aldana a la plaça del Doctor Trueta. I per la nit, concert a càrrec de la Banda i els Combos de l´Escola Municipal de Música a la Plaça de Pau Casals.

Avui engega el gruix dels actes de la Festa Gran amb el tradicional concert vermút que se celebra a les 13.00h a l’Hort de la parròquia, amb música del grup David Monné Quintet; la gran tabalada de Sant Pere que iniciarà el recorregut a les 20.30h a la plaça de Rafael Casanova; el pregó de Festa Major a càrrec de l’humorista Jordi LP, al balcó de l’Ajuntament a les 22.00h; i tot seguit, el correfoc de la Colla de Diables Bram de Foc d’Abrera.

cercavila abrera
Imatge del cercavila d'Abrera. Foto: Web municipal d'Abrera

Al programa hi ha actes culturals com representacions de teatre, exposicions de manualitats i pintura, o la trobada de Seat 600; actes esportius com les 12 hores de futbol sala, l’olimpíada jove, o el torneig de futbol patxanguero; activitats per als més petits com l’animació infantil amb bany d’escuma, xocolatada popular o l’espectacle familiar amb Pep Callau i els Pepsicolen. I per a la gent jove, concerts, l’exhibició de grafits o batalles d’MC.

També hi haurà actes per a persones de totes les edats, com la Festa Revival de Cocodrilo Club amb el DJ Albert Malla, les orquestres, exhibicions de ball o el cine-club familiar, i els actes més tradicionals de la festa com les sardanes, la cercavila de festa Major, el Toc de Matines, la gran Tabalada de Sant Pere, els castellers o el castell de focs d’artifici.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here