Comença la Festa Major d’Abrera

Comença la Festa Major d’Abrera

Abrera engega avui els actes de celebració de la Festa Major amb motiu de la celebració de Sant Pere, que és la Festa Major

Tot i que el gruix d´activitats estan programades per divendres, dissabte, i diumenge, aquesta setmana ja s’han  iniciat algunes de les activitats. Dimarts va tenir lloc l´acte de cloenda de les activitats de l´Escola Esportiva Municipal, al Pavelló d´Esports. Dimecres, l´Escola de Teatre de l´Ateneu Magarola va oferir a la Sala Municipal una mostra de les activitats realitzades al llarg del curs, i també es van iniciar les finals del 24è Campionat de Frontó per Parelles a les pistes municipals.

Ahir, a la Sala Municipal, els grups infantils de les Juventudes Rocieras van oferir una mostra en el marc de la seva festa de final de curs. També s´inaugurà l´exposició de treballs manuals i patchwork del Casal d´Avis. Després, hi ha haver exhibició de balls a càrrec de l´Escola de Dansa Guillermo Aldana a la plaça del Doctor Trueta. I per la nit, concert a càrrec de la Banda i els Combos de l´Escola Municipal de Música a la Plaça de Pau Casals.

Avui engega el gruix dels actes de la Festa Gran amb el tradicional concert vermút que se celebra a les 13.00h a l’Hort de la parròquia, amb música del grup David Monné Quintet; la gran tabalada de Sant Pere que iniciarà el recorregut a les 20.30h a la plaça de Rafael Casanova; el pregó de Festa Major a càrrec de l’humorista Jordi LP, al balcó de l’Ajuntament a les 22.00h; i tot seguit, el correfoc de la Colla de Diables Bram de Foc d’Abrera.

cercavila abrera

Imatge del cercavila d'Abrera. Foto: Web municipal d'Abrera

Al programa hi ha actes culturals com representacions de teatre, exposicions de manualitats i pintura, o la trobada de Seat 600; actes esportius com les 12 hores de futbol sala, l’olimpíada jove, o el torneig de futbol patxanguero; activitats per als més petits com l’animació infantil amb bany d’escuma, xocolatada popular o l’espectacle familiar amb Pep Callau i els Pepsicolen. I per a la gent jove, concerts, l’exhibició de grafits o batalles d’MC.

També hi haurà actes per a persones de totes les edats, com la Festa Revival de Cocodrilo Club amb el DJ Albert Malla, les orquestres, exhibicions de ball o el cine-club familiar, i els actes més tradicionals de la festa com les sardanes, la cercavila de festa Major, el Toc de Matines, la gran Tabalada de Sant Pere, els castellers o el castell de focs d’artifici.

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt