L’acte tindrà lloc avui a l’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat a les 19.30h

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’USLA (Universitat Social Lliure Autogestionada) i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat han organitzat per aquesta tarda un debat  sobre les inconveniències i incompatibilitats del model Eurovegas a la comarca del Baix Llobregat.

La taula rodona, que porta per títol “Eurovegas: un projecte contra el Baix Llobregat”, comptarà amb la presència de Jaume Sans, geògraf de la Plataforma Aturem Eurovegas, Roger Lloret, químic ambiental del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Lluís Parès, president d’Unió de Pagesos del Baix Llobregat, Josep M. Llop, urbanista i membre de l’SCOT (Societat Catalana d’Ordenació del Territori), Lluís Tejedor, alcalde del Prat de Llobregat, Carles Riba, president del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, i Àngel Merino, membre de l’USLA, que serà també el moderador del debat.

L’acte es portarà a terme aquesta tarda a les 19.30h a l’Aula de Cultura de l’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat (C/ Vidal i Ribas, 25 – 35).

Ambdues entitats organitzadores s’han posicionat en contra de la instal·lació al Baix Llobregat del macro-complex de casinos que el magnat Sheldon Adelson vol instal·lar a Espanya. Ja des de fa mesos, quan es va conèixer l’interès del nord-americà per situar Eurovegas a Catalunya, tant l’USLA com el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat han expressat els seus arguments en contra del projecte, que consideren que seria molt negatiu per a l’equilibri territorial i social de la comarca.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here