Sant Feliu vol promoure els músics joves a través de concerts gratuïts al Palau Falguera, durant els caps de setmana de juliol

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l divendres 6 de juliol es posa en marxa el cicle de Concerts de joves intèrprets al Palau Falguera, iniciativa impulsada per l’Ajuntament  de la capital del Baix Llobregat, amb l’objectiu de promoure les formacions musicals de joves de la ciutat.

La programació inclou concerts de jazz, música clàssica, flamenc, així com l’actuació de cantautors. Tots els concerts tindran lloc a les 21 h al pati de la Carrossa del Palau Falguera i són gratuïts.

La formació Jazztem, formada per antics alumnes de l’Escola Municipal de Música, obrirà les actuacions el divendres 6. L’endemà, el dissabte 7, alumnes que actualment s’estan formant a l’Escola de Música oferiran un concert de violí i piano.

El divendres 13 de juliol, la formació Ensemble Guitarres Corais, integrada per alumnes de l’Escola de Música, oferirà un concert de música clàssica. Aquest mateix dia també actuarà el grup Sangri-la, caracteritzat per un estil on es barreja la música indie, el rock i l’acústica.

El dissabte 14 actuarà Hanneh, la jove cantautora que va guanyar el I Concurs de Joves Talents celebrat l’1 de juny passat a la plaça de la Salut. Aquesta nit també sortirà a l’escenari Francesc Grané, tercer classificat en el concurs.

Les darreres actuacions tindran lloc el divendres 20 de juliol, amb un concert a càrrec de Freedom Music, formació que va obtenir el segon premi al Concurs de Joves Talents. En la mateixa sessió també tocarà el grup Combos, format per alumnes de l’Aula de Música i Teatre. L’últim concert tindrà lloc el dissabte 21 a càrrec de Josele Rider, antic alumne de l’Escola de Música Luisa Saiz que oferirà una exhibició de flamenc.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here