L’associació li fa arribar documents per alertar que els terrenys del Parc Agrari del Baix Llobregat estan protegits

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]M[/dropcap]embres d’Unió de Pagesos han fet arribar al comissari europeu per al Medi Ambient, Janez Potocnik, la documentació per denunciar que la Generalitat està oferint a l’empresari SheldoN Adelson uns terrenys protegits del Parc Agrari del Baix Llobregat per construir un macrocomplex del joc a l’estil de Las Vegas.

Lluís Parés, President d’Unió de Pagesos del Baix Llobregat , i Anna Antó, es van entrevistar també amb la presidenta del Comitè de les Regions d’Europa, Mercedes Bresso, en el marc de l’acte de cerimònia del lliurament del premi Capital Verda Europea 2014, celebrat a Vitòria.

En el transcurs de l’entrevista es va fer arribar al comissari europeu, i també al director general de Medi Ambient de la Comissió, Karl Falkenberg, documentació on s’explica que la Generalitat de Catalunya ha ofert a Las Vegas Sands Corporation, els terrenys del Parc Agrari del Baix Llobregat.

En la documentació s’explica que el Parc Agrari és una zona protegida per la legislació urbanística i per la legislació ambiental. Segons Unió de Pagesos, el comissari es va comprometre a estudiar la documentació.

Es va lliurar també documentació a l’alcalde de la ciutat alemanya de Frankfurt, i el de la capital de Dinamarca, Copenhage, ciutat que serà Capital Verda Europea el 2014.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here