L’empresa familiar afincada a Cervelló, BEBEMON, exemple del teixit empresarial d’una comarca que aposta per la innovació i l’excel·lencia

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]B[/dropcap]EBEMON és una empresa jove i familiar, fundada l’any 2007, dedicada al disseny i fabricació d’articles per a bebés. Des de l’inici van apostar per la seguretat, la comoditat i la qualitat en tota la seva gamma, buscant ser punters en tecnologia i innovació.

Nombrosos estudis certifiquen que la música ajuda al desenvolupament del bebé, tant a nivell cognitiu, com emocional i sensorial. BEBEMON, una marca del Baix Llobregat de productes per a bebés, ha recollit la idea en la seva motxilla portabebé X-Music. Amb patent pròpia, està equipada amb dos petits altaveus d’alta qualitat i és l’única del mercat que permet la connexió des de qualsevol mp3, mp4, iPod o smartphone. La seva intenció és fer més agradables els passejos del bebé. El seu lema: musicoterapia en moviment.

La idea va sorgir en una de les reunions de definició de producte. S’havien assenyalat les molèsties de passejar a un bebé ploramiques i les provocades pels còlics infantils. La musicoterapia semblava una de les solucions més factibles i obligava a estudiar el tema. La musicoterapia per a bebés consisteix en l’ús de la música per a estimular el seu desenvolupament sensorial, emocional i cognitiu, l’aprenentatge, la memòria i el llenguatge dels nadons.

BEBEMON, empresa familiar de Cervelló, dedicada al disseny d’articles per a bebés, va decidir patentar la idea, fabricar-la amb materials d’alta qualitat i sotmetre-la al dictamen de AIJU, un reconegut centre tecnològic per a la indústria infantil.

El resultat ha estat un èxit i actualment, BEBEMON a començat a vendre els seus productes a l’estranger, com per exemple a Mèxic, on està tenint una molt bona acollida.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here