Passejar els nadons amb un portabebé musical, una patent d’una empresa del Baix Llobregat

Passejar els nadons amb un portabebé musical, una patent d’una empresa del Baix Llobregat

L’empresa familiar afincada a Cervelló, BEBEMON, exemple del teixit empresarial d’una comarca que aposta per la innovació i l’excel·lencia

BEBEMON és una empresa jove i familiar, fundada l’any 2007, dedicada al disseny i fabricació d’articles per a bebés. Des de l’inici van apostar per la seguretat, la comoditat i la qualitat en tota la seva gamma, buscant ser punters en tecnologia i innovació.

Nombrosos estudis certifiquen que la música ajuda al desenvolupament del bebé, tant a nivell cognitiu, com emocional i sensorial. BEBEMON, una marca del Baix Llobregat de productes per a bebés, ha recollit la idea en la seva motxilla portabebé X-Music. Amb patent pròpia, està equipada amb dos petits altaveus d’alta qualitat i és l’única del mercat que permet la connexió des de qualsevol mp3, mp4, iPod o smartphone. La seva intenció és fer més agradables els passejos del bebé. El seu lema: musicoterapia en moviment.

La idea va sorgir en una de les reunions de definició de producte. S’havien assenyalat les molèsties de passejar a un bebé ploramiques i les provocades pels còlics infantils. La musicoterapia semblava una de les solucions més factibles i obligava a estudiar el tema. La musicoterapia per a bebés consisteix en l’ús de la música per a estimular el seu desenvolupament sensorial, emocional i cognitiu, l’aprenentatge, la memòria i el llenguatge dels nadons.

BEBEMON, empresa familiar de Cervelló, dedicada al disseny d’articles per a bebés, va decidir patentar la idea, fabricar-la amb materials d’alta qualitat i sotmetre-la al dictamen de AIJU, un reconegut centre tecnològic per a la indústria infantil.

El resultat ha estat un èxit i actualment, BEBEMON a començat a vendre els seus productes a l’estranger, com per exemple a Mèxic, on està tenint una molt bona acollida.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt