Els alcades d’ambdues ciutats han signat un conveni de col·laboració per projectar el Parc Arqueològic Mines de Gavà i Atrium Viladecans

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]G[/dropcap]avà i Viladecans han decidit unir esforços en favor dels seus equipaments culturals estrella, treballant junts a favor de la difusió i projecció de dos dels equipaments culturals més rellevants de la comarca, el Parc Arqueològic Mines de Gavà i Atrium Viladecans.

Així, l’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, han signat un conveni de col·laboració per portar a terme accions de comunicació mútua que contribueixin a difondre cadascun dels equipaments en la ciutat veïna. Algunes de les accions que es posaran en marxa en el marc d’aquest conveni seran descomptes en l’adquisició de les entrades per als titulars d’abonaments d’un i altre equipament, intercanvis publicitaris i la instal·lació de rollers informatius a les respectives instal·lacions.

“És de sentit comú que els gavanencs i les gavanenques puguin fer-se seu també Atrium Viladecans i gaudir d’aquest magnífic equipament, que tenim a 10 minuts caminant, i de la seva programació teatral i cultural de primer nivell”, ha afirmat l’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, en l’acte de signatura del conveni.

Per Ruiz aquesta col·laboració és “una lliçó dels ajuntaments quant a normalitat i a model de gestió en un moment de debat sobre el paper de les administracions i fins i tot es qüestiona el món local”.

Els alcaldes han mostrat la seva voluntat d’estendre aquest tipus de col·laboració a d’altres àmbits en el futur.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here