La reforma del món local que proposa el Govern de l’Estat, significaria la fi dels ajuntaments tal i com els coneixem?

La reforma del món local que proposa el Govern de l’Estat, significaria la fi dels ajuntaments tal i com els coneixem?

El govern espanyol aprovarà durant el mes de juliol l’avantprojecte de Llei de racionalització i sostenibilitat de l’administració local que regularà les competències que han de gestionar els consistoris i fomentarà la fusió d’ajuntaments amb problemes als seus pressupostos

Així ho ha avançat aquest divendres la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, que ha afirmat que la nova regulació de la Llei de bases locals quedarà reforçada per la Llei de transparència, que arriba a les Corts aquest estiu i que estableix els barems que limitaran els sous dels alcaldes i regidors, i obligarà a fer-los públics.

Sáenz de Santamaría ha fet aquestes manifestacions a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, on el titular d’Hisenda, Cristóbal Montoro, ha presentat l’informe sobre la reordenació de l’administració local.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

 

 

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt