L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat rebrà prop de 232.000 euros dels Fons Feder (Fons Europeus de Desenvolupament Regional) per fer l’arranjament del camí d’accés al riu Llobregat en el terme municipal de la ciutat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n concret, s’actuarà en una superfície de prop d’11.000 metres quadrats compresa entre el parc del Llobregat i la cruïlla de sota de l’autopista. L’objectiu és millorar la connexió entre la zona urbana i l’espai fluvial per potenciar el marge del riu com una zona de passeig per a vianants i ciclistes.

Entre els treballs que es duran a terme hi ha la plantació de nou arbrat, d’arbustos i plantes enfiladisses, la senyalització de l’itinerari d’accés a paratges d’interès turístic o la col·locació de jocs infantils. També es delimitarà el camí de baixada al riu i es pavimentarà el seu tram final. L’actuació forma part del projecte global de millora de l’entorn del riu Llobregat impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

El cost del projecte, que supera els 463.000 €, es finançarà al 50% entre el Fons europeu i l’Ajuntament. Properament es redactarà el projecte executiu de l’actuació i es definirà el calendari de l’obra. La previsió inicial és que els treballs comencin al setembre de 2013 i finalitzin al febrer de 2014.

 

Foto titular: web de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat (Autor Marc Rius)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here